Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over uw boeking
In samenwerking met Hotel in Brussel

Vintage Hotel

900+ ReviewsToon prijzen

Het Vintage Hotel is sinds 2009 gevestigd in een groot herenhuis – uit het begin van de twintigste eeuw – en ligt iets ten zuiden van het Brusselse centrum. In de straten rondom het hotel zijn veel leuke kledingboetiekjes, patisserieën, koffiehuizen en restaurants te vinden. Eenmaal binnen in het hotel waan je je in een andere tijd: de roaring sixties en seventies! Overal komt dit thema terug, zelfs aan de sleutelbos zit een rubixcube.

De 29 kamers zijn niet zo heel groot, maar kleurig en origineel gedecoreerd met vintage accessoires en retro behang. Ze beschikken over alle standaardvoorzieningen, zoals interactieve tv, een bureautje, telefoon en meestal een zithoekje. Airco is niet aanwezig, maar uiteraard wel verwarming. De badkamer is uitgevoerd met een douche of ligbad, wastafel, toilet, haardroger en toiletartikelen. Leuke extra’s zijn de iPoddock om muziek af te spelen en gratis wifi in het hele hotel.

Vintage hotel Brussel heeft een stijlvolle wijnbar waar je de hele dag terecht kunt voor een glas speciaal geselecteerde wijn. ‘s Ochtends wordt er een uitgebreid en zeer smakelijk ontbijt geserveerd met kleine zoetigheden en vers fruit. Kom je met de auto? Er zijn parkeerplaatsen aanwezig, maar de beschikbaarheid is beperkt. Overleg dus voor je vertrekt even met het hotel.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

Rue Dejoncker 45, 1060 Saint-Gilles (Sint-Gillis), Brussel, België

900+ ReviewsToon prijzen

Labels:, , ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over uw boeking.

In samenwerking met Hotel in Brussel