Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over uw boeking
In samenwerking met Hotel in Brussel

The Dominican

1650+ ReviewsToon prijzen

Hotel The Dominican was ooit een dominicanenklooster, maar is tegenwoordig heel wat minder Spartaans. Al in de hal proeft u de persoonlijke sfeer en eigentijdse luxe, waar het hotel om bekend staat. U kunt direct doorlopen naar de Grand Lounge, die rondom de binnentuin ligt en de hele dag geopend is. In het opvallende Food Book kunt u een kiezen uit de heerlijkste gerechten, maar een kopje koffie of een glas wijn drinken kan natuurlijk ook. In de Grand Lounge bevindt zich ook de loungebar, die bekend staat om de exotische cocktails. Bij mooi weer kunt u uiteraard in de binnentuin eten en drinken.

Alle kamers zijn gedecoreerd in dezelfde warme stijl, maar er zijn natuurlijk wel verschillen in luxe. De Deluxe kamer beschikt over alle standaardvoorzieningen zoals airco, een lcd tv, telefoon en minibar. Leuk extra is het Nespresso apparaat waarmee u op de kamer koffie en thee kunt zetten (bij de prijs inbegrepen). Wakker worden met verse koffie in bed, wie wil dat niet! De Executive kamers, de Loft en de Suites, zijn weldadig groot en bieden extra voorzieningen. In alle badkamers vindt u een ligbad of regendouche, slippers, een badjas en een haardroger. Voor alle gasten is gratis WiFi in het hele hotel beschikbaar.

Komt u moe terug uit een dag in de stad, met pijnlijke voeten van het lopen, duik dan meteen de sauna of het Turks stoombad in! Voor de actieve citytrippers is er ook een fitnessruimte beschikbaar, waar u zelfs kunt boksen. Hotel The Dominican heeft voorzieningen voor gehandicapten, informeer even voor het boeken naar de mogelijkheden als u daar gebruik van wilt maken. Parkeren kan ik de buurt, maar wel tegen betaling.

Meer informatieReserveer nu

Foto´s

Locatie

Rue Léopold 9, 1000 Brussel, België

1650+ ReviewsToon prijzen

Labels:, , ,

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over uw boeking.

In samenwerking met Hotel in Brussel