Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over uw boeking
In samenwerking met Hotel in Brussel

Hotel Neufchatel

1300+ ReviewsToon prijzen

Hotel Neufchatel is een modern boetiekhotel dat in 2012 compleet werd gerenoveerd. Het ligt vlakbij de Louizalaan in het centrum van Brussel, waar u heerlijk kunt eten en winkelen. Veel bezienswaardigheden  – zoals de belangrijkste musea – zijn makkelijk te bereiken met de tram. Zo’n twee kilometer ten zuiden van het hotel begint het Ter Kamerenbos, dat heel geschikt is voor een wandeling, fietstocht of lunch bij restaurant Le Chalet Robinson.

Hotel Metropole

2850+ ReviewsToon prijzen

Wilt u een aantal dagen baden in luxe en genieten van een bijzondere mix aan klassieke stijlen? Kies dan voor Hotel Metropole, het oudste hotel in Brussel. In de loop van de jaren heeft het hotel talloze prijzen gekregen en hebben er veel beroemdheden gelogeerd. Zo was ooit de Sjah van Perzië te gast, net als verschillende Amerikaanse presidenten, leden van het Belgische koningshuis, Richard Branson, Willeke van Ammelrooy en vele anderen.

The Dominican

1650+ ReviewsToon prijzen

Hotel The Dominican was ooit een dominicanenklooster, maar is tegenwoordig heel wat minder Spartaans. Al in de hal proeft u de persoonlijke sfeer en eigentijdse luxe, waar het hotel om bekend staat. U kunt direct doorlopen naar de Grand Lounge, die rondom de binnentuin ligt en de hele dag geopend is.

Vintage Hotel

900+ ReviewsToon prijzen

Het Vintage Hotel is sinds 2009 gevestigd in een groot herenhuis – uit het begin van de twintigste eeuw – en ligt iets ten zuiden van het Brusselse centrum. In de straten rondom het hotel zijn veel leuke kledingboetiekjes, patisserieën, koffiehuizen en restaurants te vinden. Eenmaal binnen in het hotel waan je je in een andere tijd: de roaring sixties en seventies! Overal komt dit thema terug, zelfs aan de sleutelbos zit een rubixcube.

MEER LEUKE TIPS OP FACEBOOK, TWITTER EN INSTAGRAM!

Nederlands Bel gratis 0800 020 1517 voor vragen over uw boeking.

In samenwerking met Hotel in Brussel